Placeholder  Image

Personvern og sikkerhet

Hos Storo og Nydalen Mensendieck-Fysioterapi er vi nøye med å ivareta personvernet ditt.

Personopplysninger er informasjon og vurderinger som kan knyttes til  deg som enkeltperson, for eksempel fødselsnummeret ditt, privatadresse, telefonnummer til mobilen din og lignende. Vi benytter bare opplysninger er nødvendig for at  vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg og gi deg god  behandling og service.

Vi samler inn informasjon som er nødvendig for å komme i kontakt med deg. I tillegg registrerer vi nødvendige medisinsk informasjon, slik at vi kan gi deg den kvalifiserte behandlingen du har behov for. All informasjon blir lagret i vårt fagsystem, som har nødvendige sikringstiltak installert. Fagsystemet har tilgangskontroll, slik at bare autorisert personell har tilgang til din informasjon.

Du kan når som helst kontakte oss for å få vite hva vi har samlet inn av informasjon og bestille en utlevering. Informasjon vi har samlet inn om deg, kan du få oversendt på elektronisk format, kostnadsfritt.

 

[Hovedside] [Kart] [Personvern] [Timebestilling] [YOGA] [Aktiv med Artrose] [Grupper] [Timeplan] [Individuelle tilbud] [Provosert vestibulodyni/vestibulitt] [Sexologisk_rådgivning] [Bedriftstilbud] [Om Mensendieck metoden]

Storo og Nydalen Mensendieck Fysioterapi AS
Vitaminveien 6, 4.etg
0483 Oslo

Org. nr. 961 793 211

Personvern og sikkerhet

Ring 22 22 08 50
Telefontid mandag - torsdag 09:00-14:00
Legg gjerne igjen beskjed på telefonsvareren, og vi ringer tilbake.

E-post: storo@mensendieck-fysioterapi.no